Blog

Blog

Oficines que inspiren issue #11

Descobrim les noves oficines d'Amazon Blink (India). Modernitat i tradició es fusionen i el resultat és tota una lliçó de bon gust.

Oficines que inspiren issue #10

Descobrim les noves oficines d'Amazon Blink (India). Modernitat i tradició es fusionen i el resultat és tota una lliçó de bon gust.

Oficines que inspiren issue #9

En el 8è número d’Oficines que Inspiren, descobrim els espais de treball de Masquespacio València, Optimove Tel Aviv i The Cube Madrid.

La tecnologia més avançada arriba a l’oficina

La tecnologia avança a pas de gegant i les empreses busquen amb ella perfeccionar les seves metodologies de treball. Se:Connects de Sedus o l'app Actiu Next són un exemple de com la tecnologia ha arribat a l'oficina per quedar-se.

El millor de la fira Orgatec 2018

Repassem les novetats més impactants de la passada edició de Orgatec 2018. Descobreix l'últim de Sedus, Enea, Andreu World, Interface i altres marques.

Interface: paviments sostenibles

Interface és el major fabricant de paviment tèxtil del món i líder en sostenibilitat. El seu sistema modular ajuda a crear fàcilment espais únics que afecten positivament als treballadors i al planeta.

Icon nº4: taula MMS

La taula MMS va ser dissenyada l'any 1963 per Miguel Milá (Barcelona, ​​1931) i reeditada per Mobles 114. Forma part dels clàssics del disseny del nostre país.

Orgatec 2018: El que no et pots perdre

Sota el lema "culture @ work", la fira internacional Orgatec presentarà del 23 al 27 d'octubre nous conceptes visionaris per als espais de treball.