Blog

Blog

Oficines que inspiren issue #8

En el 8è número d’Oficines que Inspiren, descobrim els espais de treball de Masquespacio València, Optimove Tel Aviv i The Cube Madrid.

Nova llum Circ: Que comenci el show!

La nova col·lecció Circ d'Estiluz està inspirada en el món del circ. Dissenyada per Ester Pujol i Daniel Vila de l'estudi Nahtrang, la sèrie compta amb models per a espais interiors i exteriors, portàtils, de sobretaula i fins i tot de peu.

8 cadires ideals per a espais multiús

Els espais multiús necessiten un mobiliari capaç d'adaptar-se a les diferents activitats. Et proposem 8 cadires ideals per a col·lectivitats.

Oficines que inspiren issue #7

En el 7è número d’Oficines que Inspiren, descobrim els espais de treball de Dynamic Yield, ICEX i BetVictor.

Kave Home inaugura noves oficines i la seva botiga pilot

El passat dissabte 14 de Juliol va tenir lloc l'esdeveniment d'inauguració de la botiga pilot i les noves oficines de Kave Home, marca insígnia de Julià Grup. El nou espai de treball ha estat dissenyat pel nostre interiorista Carles Margarit.

Be Wood: qüestió de caràcter

La col·lecció Be Wood, dissenyada per Francesc Rifé per Dynamobel, és capaç de connectar amb qualsevol espai; decidir-se per un model és qüestió de caràcter.

Icon nº3: Torres Clavé

Josep Torres Clavé va dissenyar la butaca Torres Clavé, peça que formava part del Pavelló de la República Espanyola a l'Exposició Internacional de París de l'any 1937.

8 espais gastro que enamoren

Avui t'ensenyem 8 projectes que s'han decorat amb productes dels nostres col·laboradors i que t'enamoraran. Pren nota que aquí trobaràs idees molt interessants per al teu projecte!

Llars que inspiren

En Trends no només ens dediquem a dissenyar i equipar oficines. La nostra experiència en el sector ens capacita per desenvolupar idees interessants també en altres sectors com el de la llar.

Oficines que inspiren issue #6

En el 6è número d’Oficines que Inspiren, descobrim els espais d’ Utopicus Barcelona, Daruan VC Madrid i AAA California.