Blog

Blog

Oficines que inspiren issue #9

En el 8è número d’Oficines que Inspiren, descobrim els espais de treball de Masquespacio València, Optimove Tel Aviv i The Cube Madrid.

La tecnologia més avançada arriba a l’oficina

La tecnologia avança a pas de gegant i les empreses busquen amb ella perfeccionar les seves metodologies de treball. Se:Connects de Sedus o l'app Actiu Next són un exemple de com la tecnologia ha arribat a l'oficina per quedar-se.

El millor de la fira Orgatec 2018

Repassem les novetats més impactants de la passada edició de Orgatec 2018. Descobreix l'últim de Sedus, Enea, Andreu World, Interface i altres marques.

Interface: paviments sostenibles

Interface és el major fabricant de paviment tèxtil del món i líder en sostenibilitat. El seu sistema modular ajuda a crear fàcilment espais únics que afecten positivament als treballadors i al planeta.

Icon nº4: taula MMS

La taula MMS va ser dissenyada l'any 1963 per Miguel Milá (Barcelona, ​​1931) i reeditada per Mobles 114. Forma part dels clàssics del disseny del nostre país.

Orgatec 2018: El que no et pots perdre

Sota el lema "culture @ work", la fira internacional Orgatec presentarà del 23 al 27 d'octubre nous conceptes visionaris per als espais de treball.

Oficines que inspiren issue #8

En el 8è número d’Oficines que Inspiren, descobrim els espais de treball de Masquespacio València, Optimove Tel Aviv i The Cube Madrid.

Nova llum Circ: Que comenci el show!

La nova col·lecció Circ d'Estiluz està inspirada en el món del circ. Dissenyada per Ester Pujol i Daniel Vila de l'estudi Nahtrang, la sèrie compta amb models per a espais interiors i exteriors, portàtils, de sobretaula i fins i tot de peu.

8 cadires ideals per a espais multiús

Els espais multiús necessiten un mobiliari capaç d'adaptar-se a les diferents activitats. Et proposem 8 cadires ideals per a col·lectivitats.

Oficines que inspiren issue #7

En el 7è número d’Oficines que Inspiren, descobrim els espais de treball de Dynamic Yield, ICEX i BetVictor.