Il·luminació


Il·luminació

Arquitectural, tècnica i decorativa

La il·luminació és un factor clau a l’entorn de treball i no ha de reduir-se mai a un concepte únicament estètic; un espai correctament il·luminat afavoreix la concentració, evita problemes visuals i crea un entorn positiu de treball. No només les cadires han de ser ergonòmiques, la llum també ha de ser-ho. En Trends assessorem sobre il·luminació arquitectural, tècnica i decorativa, sempre tenint en compte les necessitats de cada projecte. Realitzem estudis lumínics tant en interior com en exterior amb resultats òptims gràcies a la nostra experiència de molts anys el sector.
El concepte d’ergonomia ha aparegut amb força en el món del disseny d’interiors. Es tracta d’adaptar cada zona a les seves pròpies necessitats. El cas de la il·luminació en els espais de treball no és menys important. Cada entorn ha d’il·luminar-se específicament tenint en compte les característiques de l’espai i la seva funcionalitat.

La llum: font d’energia


Canòdrom de Bcn — Dear Design i Estiluz. Projecte d’il·luminació a mesura. Dear Design es va inspirar en els conceptes de velocitat, moviment, progrés, futur i tecnologia, amb un resultat gràfic de composició irregular (Fotografia Aitor Estevez)L002 — Pedrali. Natalia Rota Nodar i Alberto Basaglia des de 1997 realitzen projectes de decoració d’interiors i de construcció d’edificis i són dissenyadors de Pedrali.