Mampares


Mampares

Espais diàfans

Tancaments opacs i estàtics o divisòries translúcides i dinàmiques? Creem espais únics amb mampares per a oficines. Noves divisòries que fan un gir de 180 graus als tradicionals models de compartimentació monòtons, oferint un sistema industrialitzat aportant, entre altres molts avantatges, millores acústiques significatives. Les mampares disposen d’alçats amb conceptes visuals totalment diferents i innovadors amb l’objectiu principal de trencar amb la rutina de les parets completament opaques.

La necessitat de separar espais en les zones de treball encara existeix. Però la manera en com es divideixen aquests espais ha canviat radicalment en els últims anys. Avui l’objectiu de les particions és aconseguir intimitat però en espais dinàmics, amplis, vistosos i molt il·luminats. Aquesta nova filosofia permet al personal que experimenti sensacions positives i augmenti la seva motivació i productivitat. Les jerarquies opaques donen pas al treball en equip transparent.

Divisòries que uneixen


QBox by Nuklee — Envatech. El sistema divisori QBox s’entén com un cub convertit en un espai delimitat i autònom amb la possibilitat de personalització segons les necessitats de cada projecte.P900 — Arlex. El sistema es basa en un estudi detallat del funcionament estructural, concebut sobre un únic perfil en extrusió d’alumini, fixat a paviment i sostre, que permet instal·lar qualsevol versió de panell o porta i garanteix una continuïtat visual independentment de la tipologia de tancament.Line — Dynamobel. Sistema de partició desenvolupat per satisfer les necessitats del mercat actual, que demanda un producte tècnic molt competitiu d’acord amb una estètica pura i minimalista.