Barcelona Design Week 2018


Del 5 al 14 de juny se celebrarà la 13a edició de la Barcelona Design Week. Per primera vegada aquest esdeveniment l’organitzen dues entitats de molt pes a la ciutat: FAD (Foment de les Arts i del Disseny) i BCD (Barcelona Centre de Disseny) s’uneixen per transformar l’esdeveniment en un referent mundial. El Disseny Hub Barcelona serà l’escenari principal de la Barcelona Design Week.

Sota el lema “Revalorar” la nova edició busca qüestionar la situació actual i les conseqüències de la societat de consum en la qual vivim. Durant els deu dies que dura l’esdeveniment, s’organitzaran més de 100 activitats diferents repartides per tota la ciutat i dirigides a tots els públics. Aquestes activitats giraran entorn a repensar actituds i models poc sostenibles amb l’objectiu de reconduir el sistema a través del disseny.

La nova edició de la Barcelona Design Week vol incitar a professionals, empreses, escoles de disseny, establiments i ciutadans de totes les edats a participar en les activitats de la ciutat. S’organitzaran programes especials en tres barris de la ciutat: Poblenou, Sant Antoni i Gràcia que comptaran amb la col·laboració de Poblenou Urban District i All Those.

Als visitants i participants de la Barcelona Design Week els esperen exposicions, presentacions, conferències, col·loquis, taules rodones, jornades, tallers, networkings, showrooms, tours i altres esdeveniments relacionats amb el disseny.

Què és per a tu “revalorar”? pots escriure la teva pròpia definició a la seva pàgina web.


Barcelona Design Week

Foto Barcelona Design Week


Barcelona Design Week

Foto Barcelona Design Week