Home Office: Idees de decoració


La pràctica del home office ja és una realitat. No cal exercir de freelance o ser emprenedor per poder treballar des de casa. En l’actualitat hi ha moltes empreses petites i grans que ofereixen aquesta forma de treballar als seus empleats, algunes fins i tot tenen com a norma general treballar des de casa un cop a la setmana.

Tant empreses com treballadors han de fer un esforç perquè aquesta modalitat sigui eficaç. L’empresa ha de confiar en el treballador i deixar-li una mica de llibertat perquè faci la seva feina i l’empleat ha de ser disciplinat i responsable perquè la seva jornada laboral sigui productiva.

Per aconseguir treballar a casa sense distraccions és molt important estudiar l’espai, disposar d’una zona de la llar és bàsic per poder exercir el nostre treball de manera eficaç. Si tens una habitació buida podràs utilitzar-la com a despatx… Genial! Però si no és el teu cas només has d’adaptar una zona a les teves necessitats laborals. A continuació, et recomanem 10 peces imprescindibles perquè el teu home office sigui inspirador i 100% funcional.


Feel – Arlex

 

Escriptori Feel, Arlex.

D’estil innegable, aquesta peça és clau per aconseguir un home office en harmonia, ordenat i funcional. Consta de diferents mides i acabats.


Silent Rush – Sedus

 

Silent Rush, Sedus.

Agradable com el teu sofà i pràctica com la cadira de la teva oficina. Aquesta peça giratòria està disponible amb respatller alt o mig-alt, oferint en el seu conjunt una ergonomia única. Seu com a l’oficina, assegui’t com a casa.


Aro – Estiluz

 

Llum Aro, Estiluz.

Una bona il·luminació és imprescindible per ser productius. La llum de peu Aro és ajustable i el seu cap té múltiples moviments per adaptar-se a les necessitats del moment. Disseny i funcionalitat van sempre de la mà amb Estiluz.


Pieza Six – Olut

 

Prestatgeria Pieza Six, Olut.

El principal avantatge de totes les peces d’Olut és la seva modularitat. Ofereix múltiples possibilitats que s’adapten a les necessitats de l’espai i el seu ús. La prestatgeria consta d’una estructura de ferro amb tres alçades, dos fons i dos acabats.


Arxivador Cell Bloque – Dynamobel

 

Arxivador Cell Bloque, Dynamobel.

Tot sota control gràcies als arxivadors Cell Bloque. Una de les seves variants presenta una opció que permet col·locar vegetació en la part superior de la peça. Si necessites inspiració, apropar la natura al teu espai de treball sempre és una bona idea.


 Axiane – Manade

 

Accessoris d’escriptori Axiane, Manade.

L’ordre forma part de la nostra disciplina. Amb aquests accessoris podràs optimitzar l’espai i tenir l’escriptori sempre ben endreçat.


Malva – Systemtronic

 

Partició Malva, Systemtronic.

Si no disposes d’una habitació exclusivament per treballar, hauràs de separar l’espai. La partició Malva és una bona opció perquè deixa entreveure el llum i la seva acollidora estètica està disponible en diferents acabats.


Kado – Pedrali

 

Jardinera Kado, Pedrali.

La natura sempre és motiu d’inspiració, però si a sobre és pràctic es converteix en una peça imprescindible per al teu home office. Si la partició t’ocupa molt de lloc o et treu massa llum, la jardinera Kado és l’opció que més et convé.


Drop – Systemtronic

 

Paperera Drop, Systemtronic.

Funcionalitat i disseny. Inclou un cèrcol que subjecta i ajuda a ocultar la borsa d’escombraries. Si et sobra una mica d’espai, tens disponible el penjador a conjunt. L’estil nòrdic mai passarà de moda.


Puck – Enea

 

Pouf Puck, Enea.

Màxima comoditat i versatilitat. Utilitza aquesta peça d’estil desenfadat com a seient auxiliar o per posar els peus, la seva base d’alumini evita les taques de les sabates a la superfície tapissada. La peça està disponible amb rodes per a una major mobilitat.