Nova llum Circ: Que comenci el show!


La nova col·lecció Circ d’Estiluz està inspirada en el món del circ. Dissenyada per Ester Pujol i Daniel Vila de l’estudi Nahtrang, la sèrie compta amb models per a espais interiors i exteriors, portàtils, de sobretaula i fins i tot de peu. L’estètica minimalista i elegant de Circ han provocat en l’espectador una gran admiració per la nova col·lecció.

La sèrie transmet lleugeresa gràcies a la combinació de materials i la seva il·luminació tènue, encara que en realitat són peces increïblement resistents.
La nova col·lecció d’Estiluz s’adapta a les necessitats de cada espai. Els diferents models de la sèrie fan possible que Circ sigui capaç d’il·luminar racons inesperats, com ara gràcies a la llum portàtil que inclou una bateria amb una durada superior a 6 hores amb la màxima lluminositat, capaç de suportar condicions atmosfèriques adverses.

Circ d’Estiluz demostra al món que les línies i les corbes, l’elegància i la simplicitat són capaços de conviure en perfecta harmonia sota un mateix sostre.Si necessita més informació sobre la nova col·lecció Circ d’Estiluz, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del següent formulari de contacte: