Les novetats més interessants del Salone del Mobile Milano 2018


El passat 17 d’abril va començar una nova edició del Salone del Mobile de Milà. Amb més de 434.500 visitants en sis dies, i procedents de 188 països, el certamen torna a deixar-li clar al món que el disseny importa. Els expositors, de tots els racons del món, han sumat un total de 1841 participants. Entre ells es troben les marques Arlex, Enea, Systemtronic, Pedrali, Mobles 114, Estiluz i Resol que les pots trobar al nostre showroom. A continuació, t’oferim un resum amb les novetats més interessants dels nostres col·laboradors.

 Stand Andreu World. Foto cortesia del Salone del Mobile.Milano / Fotògraf Luca Fiammenghi 


> ARLEX

Prestatgeria Grid

La nova prestatgeria modular d’Arlex està disponible en diferents acabats i mides. Gràcies a la seva versatilitat, la peça permet composicions variades que s’adapten a les necessitats de cada ambient.

Grid – Arlex

Prestatgeria Shelves

Novetat dins de la col·lecció de prestatgeries Shelves. La nova versió permet integrar un panell corredís o portes abatibles per ocultar la televisió. Dues opcions més per a una de les col·leccions més flexibles d’Arlex.

Shelves – Arlex

Dormitori Serena

La col·lecció Serena incorpora una novetat tecnològica: permet introduir un punt de càrrega de mòbils en el sobre per mitjà de Bluetooth. El seu cablejat és invisible i només té la sortida de presa de corrent per darrere.

Serena – Arlex

> ENEA

Cadira Kaiak Lounge

Kaiak Lounge, dissenyada per Estudi Manel Molina per Enea, és una evolució de la cadira Kaiak. La nova versió manté el mateix gest de la fusta corbada, però la seva estructura és més baixa i més ampla. La peça ha estat dissenyada per equipar espais contract i hospitality.

Kaiak Lounge – Enea

Cadira Lottus Wood

La cadira Lottus Wood, dissenyada per Lievore Altherr Molina, és una evolució del programa Lottus que segueix creixent amb una nova versió amb reposabraços modelats i ergonòmicament corbats realitzats en fusta sostenible.

Lottus Wood – Enea

Taula Pile

Pile, dissenyada per Estudi Manel Molina, és una gamma de taules plegables dissenyada per equipar espais interiors i exteriors. Els taulells d’aquesta col·lecció de taules es produeixen en tres formats: quadrat, rodó i cuadroide.

Pile – Enea

Penjador Caddy

Penjador de peu o paret dissenyat per Estudi Manel Molina per oferir solucions en espais home i col·lectivitats. La novetat es troba en el material. Si ja estava disponible en fusta, ara Caddy la pots trobar en polipropilè de color.

Caddy – Enea

Tamboret Puck

El tamboret Puck de 37 cm d’altura és la nova versió d’aquesta col·lecció. Dissenyat per Estudi Manel Molina per a la llar, el seient ofereix La mateixa gamma d’opcions d’entapissat atractiu i acollidor que el Puck original però amb menys alçada.

Puck – Enea

> ESTILUZ

Llums Volta & Revolta

Estiluz ha il·luminat els estands d’Arlex i Lema. Els llums Volta i Revolta, dissenyats per Nahtrang Studio, han estat les peces escollides per vestir els diferents ambients. La família de llums Volta està formada per delicats arcs i simples cilindres que es presenten de manera individual o combinades en grups. Per la seva banda, els llums Revolta a més de dibuixar cercles en l’aire, es poden combinar amb panells acústics en forma de cercle que ajuden a atenuar el so i a separar els diferents espais.

Volta – Estiluz

Revolta – Estiluz

> SYSTEMTRONIC

Rellotge Nube

La peça ha estat dissenyada per Víctor Carrasco i es caracteritza per la seva forma circular irregular de 45mm d’espessor. Disponible en dues mides i en lacat de diferents colors o en roure massís.

Nube – Systemtronic

Paraigüer Sou

El paraigüer Sou, dissenyat per Tomoya Tabuchi per a Systemtronic i disponible en versió de peu o de paret, és una peça minimalista composta de 3 plans d’acer pintat pensat per a paraigües de diverses mides.

Sou – Systemtronic

Prestatgeria Baldas

Víctor Carrasco, responsable del disseny, ha creat peces modulars que es poden col·locar en posició vertical o horitzontal permetent crear composicions úniques i adaptables a les necessitats de cada espai.

Baldas – Systemtronic

> MOBLES 114

Cadira Tube Wood & Tube Textil

La cadira Tube de M114 ara compta amb una versió en fusta i una altra entapissada. Dissenyada per Eugeni Quitllet, la peça està pensada per vestir espais interiors amb molt estil.

Tube Wood – Mobles 114

Tube Textil – Mobles 114

Prestatgeria Tria Free Standing

La icònica prestatgeria TRIA, dissenyada l’any 1978 per JM Massana i JM Tremoleda, compta 40 anys després de la seva creació amb una nova versió autoportable que permet utilitzar la peça sense necessitat de fixar-la a la paret. Amb aquesta nova visió de la clàssica prestatgeria, es pot utilitzar per separar espais o simplement per posar-la davant d’un cristall.

Tria Free Standing – Mobles 114

> PEDRALI

Cadira Remind

La cadira Remind ha estat dissenyada per Eugeni Quitllet. La seva forma universal s’adapta a qualsevol espai i estil de decoració. La peça de Pedrali es pot utilitzar en ambients interiors i exteriors.

Remind – Pedrali

Cadira Buddy

La família de seients Buddy, dissenyat per Busetti Garuti Redaelli, s’ha ampliat. Ara compta amb cadira, banc de dos seients, chaise-longue i pouf. La versatilitat de grandàries i acabats facilita la creació de múltiples combinacions ideals per adaptar-les a les necessitats de cada espai.

Buddy – Pedrali

Cadira Tribeca

Tribeca és una col·lecció de seients d’exterior inspirada en les clàssiques cadires dels anys seixanta. La peça combina l’estil del passat amb els materials del futur. Disponible en gamma de vuit colors.

Tribeca – Pedrali

> RESOL

Cadira Tokio

La cadira Tokio ha estat dissenyada per Lluscà Design Barcelona. El dissenyador s’ha inspirat en les pagodes japoneses i s’ha presentat en primícia en l’estand de Resol al Salone del Mobile.

Tokio – Resol

La propera cita a Milà tindrà lloc del 9 al 14 d’abril de 2019. Te la perdràs?