Complements


Complements

Detalls que destaquen

Les persones ens passem més d’un terç de les hores del dia en un espai de treball. Per això, les oficines tendeixen cada vegada més  a donar-li més importància als detalls que envolten els espais. Crear zones més funcionals, confortables i amb estil propi fan que es generi un ambient de treball agradable, augmentant la motivació i la productivitat de les persones. Sigui com sigui l’oficina, la clau està en aconseguir crear entorns que desenvolupin la creativitat i l’optimisme, és a dir espais de treball que inspirin.

Els petits detalls marquen la diferència. Per aquest motiu assessorem sobre aquells complements que transformen les oficines en espais autèntics i inspiradors. Treballem amb una selecció de marques que ofereixen dissenys que es desmarquen de l’estètica de les oficines més tradicionals. El nostre equip de professionals està totalment qualificat per a aportar en cada projecte les solucions més funcionals i innovadores.

Accessoris imprescindibles


Swire — Systemtronic. El passacables permet organitzar els cables a través d’una finestra que passa pel tauler de la taula. Forma part del “office set” de Systemtronic, una sèrie d’accessoris que permeten l’organització dels elements d’oficina en espais de treball.Tria Shelving — M114. Sistema de prestatgeria que facilita la feina en l’oficina o estudi. El seu disseny contemporani, lleuger però resistent, simplifica l’organització de documents i materials en espais laborals de tipus administratiu, productiu o creatiu. Un sistema polivalent que pot créixer i compondre segons les necessitats logístiques i decoratives.Kuadro DSP — Pedrali. Pedrali crea peces úniques dissenyades exclusivament per a oficines. Van més enllà de les necessitats que poden arribar a sorgir en el dia a dia de les persones. Busquen optimitzar l’espai organitzant tots els elements possibles, com per exemple han creat aquest panell divisori fonoabsorbent amb estructura perimetral d’acer, entapissat amb un teixit desenfundable.