Il·luminació


Il·luminació

Arquitectural, tècnica i decorativa

La il·luminació és un factor clau en l’entorn de treball i no ha de reduir-se mai a un concepte únicament estètic; un espai correctament il·luminat afavoreix la concentració, evita problemes visuals i crea un entorn positiu de treball. No només les cadires han de ser ergonòmiques, la llum també ha de ser-ho. En Trends assessorem en il·luminació arquitectural, tècnica i decorativa, sempre tenint en compte les necessitats de cada projecte. Realitzem estudis lumínics tant en interior com en exterior amb resultats òptims, gràcies a la nostra experiència de molts anys en el sector.
El concepte d’ergonomia ha aparegut amb força en el món del disseny d’interiors. Es tracta d’adaptar cada zona a les seves pròpies necessitats. El cas de la il·luminació en els espais de treball no és menys important. Cada entorn ha d’il·luminar-se específicament tenint en compte les característiques de l’espai i la seva funcionalitat.

La llum: font d’energia


Button — Estiluz. Dissenyat per Francesc Rifé, el llum suspès en forma de carril disposa de pantalles que permeten la seva col·locació i regulació de forma independent (soporta fins a 30 kg.) La seva particularitat és que pot ser utilitzada com a prestatgeria. El carril d’alumini disposa de pantalles LED. Gràcies al seu sensor tàctil tots els punts de llum es poden regular, encendre i apagar de forma independent.


Button, Estiluz

Koord — El Torrent. Eloy Puig ha dissenyat aquesta divertida llum elaborada amb cordons acrílics trenats. És apta tant per a exterior com per a interior. La col·lecció està disponible en suspensió, aplicació de paret, amb peu o portable. Tots els llums de El Torrent estan elaborats de manera artesanal.Nuit — Kreon. Il·luminació amb perfils negres penjants elaborats a mida. La filosofia de Kreon és aconseguir la puresa a la llum, per aquest motiu la seva línia estètica és simple i sòbria, cedint el protagonisme a la llum. L’estil de Kreon ofereix un aspecte universal i atemporal als accessoris d’il·luminació.