Mobiliari


Mobiliari

Oficines que marquen la diferència

Una de les últimes tendències en l’àmbit del treball és apostar pel concepte Smart Working. Es tracta de posar a disposició dels treballadors/es eines necessàries per a augmentar l’eficàcia i obtenir millors resultats. Un espai de treball que transmet llibertat, crea un ambient positiu que motiva a qualsevol tipus de treballador/a. A Trends creem espais confortables, espais on una planificació lògica és la base de la bona gestió i on el disseny prioritza el benestar. Treballem amb les marques més especialitzades del mercat a més dels nostres propis dissenys de Trends by Carles Margarit.

L’arquitecte Norman Foster, va dir una vegada que “tot és disseny, i la qualitat del disseny afecta a la qualitat de les nostres vides”. No podem estar més d’acord. Seguint aquest pensament, en Trends ens hem preocupat per realitzar una bona selecció de les marques més consolidades del mercat actual. En elles busquem l’equilibri perfecte entre la qualitat, el confort, la funcionalitat i l’estètica. El nostre showroom disposa d’una gran varietat de productes només de marques que compleixen amb les nostres exigències.

L’evolució de les oficines


Espais de treball dinàmics

Cell — Dynamobel. Programa creat per a corregeix les deficiències del concepte “bench”, amb l’objectiu d’impulsar xarxes de connexió més orgàniques dins l’oficina i fomentar la inspiració i col·laboració entre els seus integrants.Se:Joy — Sedus. D’aspecte modern, la cadira Se:Joy s’ha convertit en una eina de treball indispensable per a qualsevol tipus d’espai. És una cadira confortable  i les seves funcionalitats intuïtives són òptimes per a tot tipus d’oficines i de persones.


LTS System — Enea. Gamma de taules de treball basada en un sistema d’unió flexible que pot utilitzar-se amb diversos angles. És un sistema adaptable ja que pot oferir taules de qualsevol configuració i mida segons siguin les necessitats de l’oficina o sala de reunions on s’instal·li.Feel — Arlex. La col·lecció és una proposta d’Arlex per crear ambients amables quasi laborals i quasi domèstics. La peça és polivalent, multifuncional i d’estil vanguardista, capaç d’adaptar-se a tot tipus d’espais de treball: open space, home office, coworkings, etc.