Moquetes


Moquetes

Teixits que enamoren

Els entorns de treball més actuals tendeixen a gestionar els seus espais dissenyant ambients diàfans, flexibles i preparats per als canvis freqüents. Les moquetes d’estil modular són ideals per a aquestes necessitats ja que s’adapten fàcilment a cada espai, reduint així el cost del canvi i millorant les idees de disseny gràcies a la seva flexibilitat. El paviment tèxtil ja no és simplement una catifa, s’ha convertit en una alternativa que va més enllà de la mera estètica.

A Trends recomanem les moquetes de millor qualitat. No ens conformem amb informar als nostres clients sobre els diferents acabats, sinó que impulsem noves maneres de crear espais únics, confortables i moderns. El nostre equip d’assessors està qualificat per a descobrir de quina manera els diferents formats, teixits i colors poden contribuir a la impressió global del nou terra.

Paviment tèxtil a mida


LVT, Level Set — Interface. És un paviment modular resilientEstà inspirat en elements naturals com la fusta i la pedra. És compatible amb diferents moquetes modulars ja que concorda en grandària i alçada.Composure — Interface. S’inspira en les formacions rocoses naturals i crea una plataforma afable i còmoda. La col·lecció s’ha dissenyat amb flexibilitat orgànica no direccional que li permet fluir amb facilitat en zones àmplies.


Global Change — Interface. Està inspirada en les transicions de la natura. Mitjançant l’ús de patrons orgànics i textures lineals, aquesta col·lecció dibuixa connexions entre la gent i la terra, el matí i la tarda i la foscor i la llum.