Parquets


Parquets

Ambients naturals

Generalment, les oficines disposen de diferents àrees que demanen terres funcionals amb necessitats diferents. Algunes d’elles han de suportar altes càrregues de treball —com la zona d’escriptoris—, altres són de tràfic elevat —com els accessos— i altres són menys castigades —com les sales de reunions—. El parquet és un material molt utilitzat en les oficines ja que, a més dels seus avantatges com l’acústica, ajuda a transmetre els valors de la companyia. La imatge corporativa està present en tots els materials que envolten els espais de treball i el parquet és un dels que més.

La fusta natural transmet sensació de calidesa i confort. El parquet, a més d’aportar aquest valor apreciat, ha de ser una solució duradora que sigui capaç de suportar els desafiaments de la vida diària en una oficina. La seva instal·lació és senzilla i el manteniment és encara més fàcil.

Parquets amb estil propi


TUI Bèlgica — Pergo. L’operador turístic TUI va reformar la seva imatge corporativa també amb l’ajuda de Pergo. Van escollir el parquet de vinil Roble Costa, resistent a les taques i ratllades que poden aparèixer en el dia a dia.Fruition Properties — Pergo. Fruition és una empresa anglesa dedicada al sector immobiliari. Van renovar les seves oficines de Regent Street amb el parquet Roure Gris Enguixat, un material resistent, durador i fàcil de mantenir.A&T Consultancy — Pergo. El representant de vendes de Pergo va reformar les seves oficines de Bèlgica i van instal·lar un parquet de vinil fàcil de netejar, insonor i resistent a les ratllades.