Sostres


Sostres

L’alternativa constructiva

El fals sostre és un element constructiu que es desenvolupa generalment mitjançant peces prefabricades que poden ser de diferents materials. És una alternativa constructiva que ofereix diversos avantatges significatius. És de muntatge senzill i econòmic, oculta totes les instal·lacions i els defectes estructurals de l’edifici, perdura en el temps i és un gran aïllant acústic i tèrmic. Existeixen falsos sostres metàl·lics, de fibra mineral, vinílics, amb encenalls i fins i tot decoratius.

El fals sostre proporciona millores en la il·luminació jugant un paper important en l’optimització del reflex de la llum, aconseguint un estalvi significatiu d’energia. Absorbeix i redueix els sorolls arribant a millorar l’acústica dels espais, siguin com siguin. D’aquesta manera, s’aconsegueix una millora en el confort i un augment de la productivitat de les persones.

Sostres que embelleixen


Armstrong — Envatech. Els seus materials permeten crear innumerables possibilitats de dissenys increïbles, adaptant-se a les idees de cada dissenyador.


Placa Recolzada 600 — Dynamobel. Es caracteritza per la seva durabilitat, una alta resistència a la humitat i una absorció acústica reforçada.