Oficines Deco Fresh: Ha arribat l’estiu!


Si aquest estiu et toca treballar i no pots traslladar la teva oficina a la platja, porta la platja a la teva oficina! Decora el teu espai de treball seguint l’estil Deco Fresh on el mar, les plantes i el sol són els principals protagonistes. Et proposem un mateix estil i 15 maneres diferents de treure-li el màxim profit. Somriu, ha arribat l’estiu a la teva oficina!


1. BENVINGUT COLOR!

La primera impressió és la que compta. Per això, si vols que la teva oficina respiri un aire fresc i renovador, decora el hall amb colors molt alegres. Et recomanem jugar amb el color blanc, aportarà harmonia a tot aquest caos de color.

Vist a El Greco
2. REUNIONS A L’OMBRA

Si t’agrada l’ambient de l’estiu però no suportes la calor, pots utilitzar aquesta idea Deco Fresh a la teva oficina. T’imagines participar en una reunió informal en aquest racó? Pur minimalisme acompanyat d’unes interessants i acollidores cadires Enea en tres tonalitats de verd. No cal afegir ni dir res més.

Ema, Enea


Enea


3. UN TOC CLÀSSIC

Un moble d’estil clàssic en un ambient modern transforma el lloc en un espai més càlid. Una prestatgeria en tons blancs o neutres i una decoració entre la gamma de verds i blaus és tot el que necessites perquè la teva oficina s’assembli a una casa típica de la Costa Brava a l’estiu.

Vist a Made By Katy
4. DESCANS MERESCUT

No creguis que aquesta imatge és apta només per a llars. Les oficines ja no són les que eren i les més modernes busquen que els seus treballadors se sentin com a casa, i més a l’estiu! Les gandules són la peça ideal per relaxar-se com si estiguessis a la platja. Juga amb una gamma de colors marins.

Vist a Decorar en familia
5. EL COMPLEMENT PERFECTE

Quan pensem en un cactus segurament a molts se’ns ve al cap la imatge d’un gran desert mexicà on el sol és el protagonista i el silenci és sepulcral. A més dels seus beneficis en els espais de treball (eviten trastorns com el cansament, les cefalees o l’ insomni) no necessiten gaire manteniment com altres espècies, són estèticament bonics i vesteixen qualsevol racó de l’oficina.

Vist a Muero de amor por la deco
6. UN PARADÍS A LES ALTURES

El relax a l’oficina no només ha d’estar situat a la zona de descans, sinó tot el contrari. T’imagines caminar pel passadís després d’una llarga reunió, en ple estiu i de cop i volta veus una hamaca? Doncs això, les idees fresques poden sorgir en qualsevol racó de l’oficina.

Vist a Completely Coastal
7. NATURALESA ATEMPORAL

EL color verd és un color refrescant. Transmet serenitat i harmonia i està relacionat amb el món natural. En qualsevol tipus d’oficina ha d’haver un toc verd, fins i tot durant tot l’any. La gamma de verds és especialment agradable sobretot en èpoques de calor. La butaca Bábila de Pedrali és de línies corbes i d’estil atemporal, ideal perquè sempre sigui estiu a la teva oficina.

Bábila 2736, Pedrali


Pedrali


8. UN TOC DE ROTANG

El rotang (més conegut com Rattan) és un material natural, de color neutre i molt utilitzat en les èpoques de màxima calor. Utilitzar qualsevol objecte de decoració (o fins i tot mobiliari) d’aquest material sempre és un encert si vols donar-li un toc fresc i estival a la teva oficina.

Vist a Harmony & Design
9. MINIMALISME D’ESTIU

Si la teva oficina és d’estil minimalista vol dir que et quedes amb l’essencial, lliure d’elements sobrants. Pots evocar l’estiu utilitzant colors com el blanc i el verd combinant-los sempre amb fusta natural. La cadira Se:Joy de Sedus és moderna i ergonòmica i està disponible en un verd lleuger.

Se:joy, Sedus


sedus


10. BLAUS DEL MAR

El blau és el color del mar. Qualsevol tonalitat dins de la seva gamma ens recorden l’estiu. Si vols donar-li un toc fresc a la teva oficina no dubtis en decorar els seus racons amb objectes blaus en diferents tonalitats. Els coixins estampats són ideals per oblidar que estem treballant a l’oficina durant l’estiu.

Vist a El Mueble
11. LLUM GAIREBÉ NATURAL

La utilització de tèxtils en il·luminació són tot un encert si el que estàs buscant és un estil Deco Fresh per a la teva oficina. La col·lecció Koord d’ El Torrent està feta a mà amb cordons trenats. Pots escollir tons neutres o fins i tot combinar diferents colors vius obtenint un llum divertit, ideal per l’estiu!

Koord, El Torrent


El Torrent


12. ESPERIT ÈTNIC

Si ets dels que viatja en vacances a llocs exòtics, aquest és sens dubte l’estil que estaves buscant. Decorar l’oficina amb tocs ètnics sense oblidar la filosofia Deco Fresh és possible. Simplement has de jugar amb la combinació de diferents accessoris i objectes tenint en compte el seu estil. Recorda que una peça d’estil ètnic equival a un grup de peces d’estil minimalista.

Vist a Instagram
13. EN EL CAMP O EN EL XIRINGUITO?

La fusta és un material càlid i per aquest motiu (i molts altres) s’utilitza amb freqüència a la llar. Com venim explicant, les oficines modernes es preocupen pels seus treballadors i busquen que els seus espais siguin cada vegada més agradables i acollidors. A l’estiu aquesta sensació de calidesa i serenitat es potencia, així que pots combinar fusta fosca amb colors neutres com el lli o combinar fusta clara amb colors vius. Aquesta combinació de materials i colors segur et faran sentir que estàs (gairebé) de vacances.

Vist a Beach House
14. INSPIRACIÓ A LA TERRASSA

Accepta-ho, aquest any toca treballar a l’estiu. Fes-ho més suportable decorant l’oficina amb aquesta original idea d’estil Deco Fresh: una terrassa. T’imagines participar en una reunió envoltat d’un ambient acollidor com aquest? Les cadires Meagan de Julià Grup són ideals perquè et sentis com a casa.

Meagan, Julià Grup


Julià Grup


15. LA COMBINACIÓ PERFECTA

I finalment, la combinació perfecta. Aquesta oficina, a més d’aprofitar al màxim la gamma de colors, sap combinar diferents materials com la fusta i el rotang de manera harmònica. La llum natural, les plantes i el seu estil desenfadat fan que aquest espai de treball acollidor sigui ideal per treballar a l’estiu, oi?

Vist a Style Lovely