Once upon a time: Dynamobel


Sempre hem admirat el disseny, la qualitat i la innovació constant de Dynamobel i per això ens hem convertit en els únics distribuïdors oficials de tota la província de Girona. Volem que coneguis una mica més qui som i amb qui treballem, per això avui volem explicar-te la història de Dynamobel.

Dynamobel

L’any 1959 Jesús Troyas (34) i Víctor Troyas (32) van fundar a Peralta, un petit poble de Navarra, una empresa que fabricava tubs d’acer i productes derivats sota el nom de Manufacturas Metálicas Jevit, SA. Jesús era metalista i Víctor electricista i emprenien per primera vegada el camí cap al seu anhelat somni: formar la seva pròpia empresa.

Dynamobel

L’any 1965 l’empresa viu una important fase industrial on aposta per una peça que avui és una icona de l’època: el pupitre escolar metàl·lic. Ja en aquell llavors s’integraven tecnologies avançades oferint així un producte diferencial.

Dynamobel

Dynamobel

En els anys 70 l’empresa va sentir la crisi econòmica com la resta del món; decau el sector i hi ha un excés de capacitat productiva acompanyada d’una forta baixada dels preus del mercat. Però Dynamobel no es rendeix i avança en la integració de tecnologies clau com el tub i la xapa d’acer, la injecció d’alumini, els taulers de fusta i la cadena de muntatge en sèrie.

A la dècada dels 80 Dynamobel decideix anar més enllà i aposta per fabricar cadirat destinada a oficines. La seva constant innovació va permetre que avancessin novament en la integració de noves tecnologies com la tapisseria i el poliuretà expandit. L’ergonomia comença a sonar amb força entre les parets de Dynamobel.


Dynamobel

L’any 1991 l’empresa, que ja era reconeguda en el mercat com el fabricant capaç de resoldre qualsevol repte, llança la seva primera col·lecció de mobles entre els quals es troba Dama, la primera cadira de Dynamobel. A hores d’ara l’empresa ja és capaç d’oferir estandardització i industrialització, però també respostes personalitzades.

L’any 2006 Dynamobel compra Movinord, una empresa nascuda el 1969 especialitzada en arquitectura interior (particions, terres i sostres). A partir d’aquest moment Dynamobel es presenta al món totalment renovat; s’uneixen dues llargues trajectòries amb un mateix objectiu: oferir les millors solucions en els espais de treball.


Dynamobel

Dynamobel

En l’actualitat Dynamobel compta amb un equip de més de 500 persones que treballen des de diferents països per a clients de tot el món. Amb diverses delegacions comercials repartides per tot el territori espanyol, Dynamobel compta amb més de 50 distribuïdors autoritzats entre els quals es troba Trends Girona.

Dynamobel