Orgatec 2018: El que no et pots perdre


Del 23 al 27 de octubre estarem a Orgatec 2018 per seguir molt de prop les novetats dels nostres col·laboradors. Sota el lema “Culture @ Work”, la fira internacional presenta nous conceptes visionaris per als espais de treball. Els nostres col·laboradors exhibiran els seus productes més innovadors, així que nosaltres estarem allà per veure-ho tot i no perdre’ns res. Si ets visitant d’Orgatec, aquests stands no te’ls pots perdre:


ORGATEC 2018Dynamobel: Hall 10.1 Stand E-040

Dynamobel participarà en l’esdeveniment Architecture World organitzat per Orgatec. Sota el lema Rethinking Work, Dynamobel exhibirà alguns dels seus conceptes més innovadors com el programa VIVA o CELL.

+ Informació

Sedus: Hall 8 Stand B50

Sedus sorprendrà als seus visitants amb un total de dotze nous productes i actualitzacions, entre els quals es troben les cadires d’oficina se:flex i se:motion, un sistema de cubicles d’oficina i una eina d’anàlisi digital per a l’aprofitament òptim de l’oficina.

+ Informació

Enea: Hall 10.2 Stand N050 – M051

Enea presentarà diferents novetats com la seva primera cadira d’exterior Street, actualitzacions com nous materials per al penja-robes Caddy o noves altures per al puff Puck i un avanç de les peces en què està treballant actualment l’empresa.

+ Informació

Andreu World: Hall 10.2 Stand Q068 – P069

Andreu World estarà a Orgatec per presentar els seus nous dissenys i actualitzacions de seients i taules creats pels seus prestigiosos dissenyadors com Patricia Urquiola o Alfredo Häberli, pensats per als espais de treball d’avui.

+ Informació

Actiu: Hall 9.1 Stand B048 – C049

Actiu aposta per les persones a partir de la innovació, la tecnologia i l’ergonomia en els seus productes. A Orgatec podrem conèixer la metodologia Cool Working by Actiu, una forma de treball que crea entorns confortables i eficients. A més, presentarà els seus productes més innovadors, com la cadira Karbon, la taula mòbil Talent o la cadira operativa Trim.

+ Informació

Manade: Hall 9.1 estand C060

Manade canvia la seva ubicació habitual, però romandrà en la mateixa sala. L’empresa francesa presentarà nous productes que estem desitjant conèixer.

+ Informació

Systemtronic: Hall 11.2 Stand D-052

Systemtronic presentarà les seves novetats sota el lema EMOTIONS & SOLUTIONS.

+ Informació

Pedrali: Hall 9.1 Stand B041-A040

L’empresa italiana presentarà els seus dissenys per als entorns de treball actual sota el lema “Pedrali Working Spaces”.

+ Informació

Fantoni: Hall 10.2 Stand L002

La firma italiana Fantoni també presentarà les seves novetats referents als espais de treball a la fira Orgatec 2018. Estem desitjant veure els fantàstics nous dissenys!

+ Informació

Vilagrasa: Hall 9 Stand A-031

Vilagrasa presentarà les seves novetats a través de noves visions per als espais de treball.

+ Informació

Interface: Hall 09.1 Stand C050 / Hall 10.1 Stand E010 F011

Interface serà present a la fira alemanya sota el lema + Positive Spaces ™ on presentarà dues noves col·leccions: Visual Code i LVT Drawn Lines. Les dues busquen generar espais positius i sostenibles que proporcionen un major benestar per a les persones i el planeta.

+ Informació